Zdjęcia przykładowe do pobrania:

1/640 s, f/2.0, ISO 200, ogniskowa: 53 mm (ekwiwalent dla pełnej klatki)

1/320 s, f/2.8, ISO 400, ogniskowa: 83 mm (ekwiwalent dla pełnej klatki)

1/950 s, f/3.6, ISO 400, ogniskowa: 101 mm (ekwiwalent dla pełnej klatki)

1/350s, f/4, ISO 3200, ogniskowa: 157 mm (ekwiwalent dla pełnej klatki)

1/200 s, f/5.6, ISO 200, ogniskowa: 300 (ekwiwalent dla pełnej klatki)

1/170 s, f/3.7, ISO 400, ogniskowa: 111 mm (ekwiwalent dla pełnej klatki)

1/340 s, f/2.8, ISO 200, ogniskowa: 64 mm (ekwiwalent dla pełnej klatki)

1/8000 s, f/2.0, ISO 200, ogniskowa: 53 mm (ekwiwalent dla pełnej klatki)

1/110 s, f/2.8, ISO 400, ogniskowa: 83 (ekwiwalent dla pełnej klatki)

1/640 s, f/2.8, ISO 400, ogniskowa: 83 mm (ekwiwalent dla pełnej klatki)

1/850 s, f/2.8, ISO 400, ogniskowa: 71 mm (ekwiwalent dla pełnej klatki)

1/600 s, f/2.8, ISO 800, ogniskowa: 83 mm (ekwiwalent dla pełnej klatki)

1/220 s, f/5.6, ISO 200, ogniskowa: 300 mm (ekwiwalent dla pełnej klatki)

1/2500 s, f/2.8, ISO 400, ogniskowa: 53 mm (ekwiwalent dla pełnej klatki)

1/2000 s, f/2.8, ISO 100, ogniskowa: 83 mm (ekwiwalent dla pełnej klatki)

1/200 s, f/2.8, ISO 100, ogniskowa: 83 mm (ekwiwalent dla pełnej klatki)

1/8000 s, f/2.0, ISO 200, ogniskowa: 53 mm (ekwiwalent dla pełnej klatki)

1/200 s, f/2.8, ISO 100, ogniskowa: 83 mm (ekwiwalent dla pełnej klatki)

1/1100 s, f/2.8, ISO 400, ogniskowa: 83 mm (ekwiwalent dla pełnej klatki)

1/5800 s, f/2.0, ISO 800, ogniskowa: 84 mm (ekwiwalent dla pełnej klatki)

1/2200 s, f/2.0, ISO 100, ogniskowa: 53 mm (ekwiwalent dla pełnej klatki)

1/600 s, f/4.0, ISO 400, ogniskowa: 202 mm (ekwiwalent dla pełnej klatki)

1/3800 s, f/2.8, ISO 200, ogniskowa: 83 mm (ekwiwalent dla pełnej klatki)

1/750 s, f/2.8, ISO 200, ogniskowa: 33 mm (ekwiwalent dla pełnej klatki)

1/500 s, f/2.0, ISO 200, ogniskowa: 84 mm (ekwiwalent dla pełnej klatki)

1/1100 s, f/2.0, ISO 200, ogniskowa: 84 mm (ekwiwalent dla pełnej klatki)
ISO:

ISO 100

ISO 200

ISO 400

ISO 800

ISO 1600

ISO 3200

ISO 6400

ISO 12800

ISO 25600
Dodaj ocenę i odbierz darmowy e-book